КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ НА УГЛУ УЛИЦА САЛВАДОРА АЉЕНДЕА И ШАНТИЋЕВЕ

Вода на површини, нужанн је ископ на углу улица Салвадора Аљендеа и Шантићеве. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА УГЛУ УЛИЦА ВОЈВОДЕ БОЈОВИЋА И КАЈМАКЧАЛАНСКЕ

Обављају се радови на оспособљавању шибер вентила на углу улица Војводе Бојовића и Кајмакчаланске. Због поправке водоводне мреже, не планира се затварање воде, али уколико је квар сложенији, могућ је прекид у Кајмакчаланској и делу улице Војводе Бојовића.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Настављају се радови на премештању водомера корисника, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у следећим улицама: Димитрија Давидовића, Ранка Жеравице, Александра Николића, Љубомира Љубомировића, Јована Рајића, Капетана Бојана Денића, Симе Ћирковића и Водника Витомира Кузмановића.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ СУВИ ДО

Вода у шахти, потребан је ископ у насељу Суви До, у улици Војислава Васје Станковића код бројева 2 и 9. Због оспособљавања сервисних вентила, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици али је могућ прекид и на простору насеља Суви До.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода у шахти, потребна је интервенција у насељу Девети мај, у улици Милорада Алексића код вртића. Због поправке прикључне везе, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у вртићу као и у улици Милорада Алексића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Девети мај – Луковска 1 и Варваринска бб, у селима Лалинац – Нишка 76 и Лалинске појате, у селу Чокот – 29. Новембра, у селу Горње Међурово – Милана Јовановића, у селу Ћурлина – Влајка Васића 22 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.