КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЈОВЕ ТОШИЋА

Вода на улици, потребан је ископ у улици Јове Тошића код броја 1. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Јове Тошића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ РАТКО ЈОВИЋ

Вода на површини, нужан је ископ у улици 8. Марта код броја 8. Због радова на мрежи могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици 8. Марта.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода избија на површину, потребан је ископ у селу Поповац, у улици Милета Ђурђановића код броја 19. Због интервенције на водоводној мрежи, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Милета Ђурђановића.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ КНЕЖИЦА

Вода са улице отиче у подрум корисника, потребан је ископ у улици Светог Саве код броја 7. Због радова на водоводној мрежи, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Светог Саве као и на простору села Кнежица.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ПРВА КУТИНА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Прва Кутина код цркве. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Прва Кутина.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Гордане Тодоровић 4 и 5, Давида Пијаде 10, Ђердапска 34, у насељу Брзи Брод – Јастребачка 29, насељу Паси Пољана – Осме српске бригаде – Учитеља Спиридона 1 – Шумарска 1, у селима Мрамор и Мраморско Брдо – Више физичких лица – Микотерм, Милоја Закића 10, Ловћенска 8, Миленка Стојковића 19, село Доњи Матејевац – Врбица бб, Бољевачка 6, 25. Маја 9, на булевару 12. Фебруар 17 и 115, Ваздухопловаца бб – ФАЗИ доо, 8. Марта 9 и 24, Хумска 2, Студеничка 10А, селу Поповац – Нишавска бб, Николетине Бурсаћа 6, Суботичка 12, Пантелејска 79, Новице Жикића Боже 1, Пролетерска 2, Деспота Ђурђа 56, у насељу 9. Мај – Теслина 1, у насељу Бранко Бјеговић – Брачкој 13, у насељу Никола Тесла – Инжењера Владимира Јоцића 50 – Заплањска 2 и 74 – Саве Костића 35 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????