КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У ПАРКУ СВЕТОГ САВЕ

Вода на површини, потребан је ископ у парку Св. Саве код локала ЈКП Горица. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору парка Св. Саве.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У БУБАЊ СЕЛУ

Вода на асфалту, нужан је ископ у улици Зорана Благојевића бб. Због радова на мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Бубањ села.

КВАР НА МРЕЖИ КОД НИШКЕ БАЊЕ

Вода на улици, потребан је ископ у насељу Женева, у улици Цара Константина код броја 21. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Женева.

ПОПРАВКА КВАРА У ГОСТИВАРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Гостиварској улици код броја 31. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Гостиварској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ВИНИЧКОЈ УЛИЦИ

Вода избија на површину, потребан је ископ у Виничкој улици код броја 1. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у поменутој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У МАВРОВСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Мавровској улици код броја 24. Због поправке прикључне везе могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати у Мавровској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода избија из шахте, потребан је ископ у улици Цара Лазара код броја 18. Због поправке прикључне везе могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Цара Лазара, као и на простору села Трупале.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ КНЕЖИЦА

Вода са улице отиче у подрум корисника, по провери стања могућ ископ у улици Светог Саве код броја 7. Због интервенције могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Светог Саве, али је могућ прекид и на простору села Кнежица.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Ивана Милутиновића 10, селу Хум – Данила Прице бб, Дероковој 54, насељу Бранко Бјеговић – Брачкој 8 и 13, селу Поповац – Милета Ђурђановића 51, насељу Медошевац – Трг Републике 67, селу Горњи Матејевац – Синђелићевој 10 – Боина бб – Метох бб – Виноградарској 7 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????