КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ВОЖДА КАРАЂОРЂА

Вода на улици, потребан је ископ у улици Вожда Карађорђа код броја 33. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору од улице Добриле Трајковић до Зеленгорске и Војводе Мишића.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ВАСЕ ЧАРАПИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Васе Чарапића II прилаз бб. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за II прилаз али је могућ прекид и у улици Васе Чарапића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Милета Ђурђановића код броја 60. Због поправке прикључне везе, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Милета Ђурђановића али је могућ прекид и на простору села Поповац и Медошевац.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У СЕЛУ МОКРА

Настављају се радови на водоводној мрежи у селу Мокра између пумпне станице и школе и испред предпумпне станице. Због радова на водоводној мрежи, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору села Мокра.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Радови на водоводној мрежи у селу Сечаница, у улици Димитрија Давидовића код прве аутобуске станице. Због интервенције, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору села Сечаница.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама: Васе Албанца 23, Радних бригада 14, Врањанска 9, Уроша Предића 14а, Боже Дреничког 5 и 14, Видоја Јовановића 16, Сврљишког партизанског одреда 35, Љубе Ненадовића 5, Габровачки пут 8, Марина Држића 112, Сестре Баковић 2б, Габровачка река 100 и 108, Љубомира Николића 53, Гаџинханска 12, Божидара Миљковића 12, Пантелејска 40 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????