КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ БЕВЕРЛИ ХИЛС

Вода на зеленој површини, нужан је ископ у улици Булевар Медијана, код насеља“Беверли Хилс“. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору насеља Беверли Хилс, у улицама: Стеријиној, Бранка Ћопића, Кубанској и још некима.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ АНАСТАСА ЈОВАНОВИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Анастаса Јовановића, код броја 12. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Анастаса Јовановића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у насељу Паси Пољана, у улицама: Радивоја Кораћа, Косачкој, Браће Мрњавчевића, Шумарској – прилаз, Лужничких Срба, Осме српске бригаде. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

ХИТАН АПЕЛ ЗА РАЦИОНАЛНУ ПОТРОШЊУ ВОДЕ

Услед тренутне хидрометеролошке ситуације, коју прати сушни период и изузетно високе температуре, сва изворишта на систему нишког водовода показују знаке смањене издашности.

Из истих разлога, готово у свим мерним зонама нишког водоводног система присутни су знаци повећане потрошње воде.

У овим околностима ЈКП „Ниссус“ Ниш апелује на суграђане да одговорно и рационалну користе воду како не би дошло до озбиљних поремећаја у водоснабдевању.

Апелујемо на наше суграђане да буду солидарни и користе воду за њене основне намене – пиће, кување и одржавање личне хигијене. Заливање башти, зелених и бетонских површина, прање аутомобила цревом, пуњење базена и друго неконтролисано трошење представља нерационалну потрошњу. Нерационална потрошња може довести до озбиљних поремећаја који могу утицати на редовно снабдевање водом наших корисника у свим деловима града.

Апел је упућен свим општинама на територији Града Ниша, које ће својим активностима а у скалду са својим овлашћењима, предузети све неопходне мере у циљу сузбијања ненаменске потрошње воде.

Још једном апел нашим суграђанима да рационално користе воду како би ЈКП „Наиссус“ Ниш свим корисницима омогућило уредно водоснабдевање.