КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СТАНОЈА ГЛАВАША

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Станоја Главаша, код броја 37. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Станоја Главаша.

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на асфалту, потребан је ископ у насељу Горњи Матејевац, у Виноградарској улици, код бројева 4 и 22. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Виноградарској и околним улицама: Чонићево сокаче, Чаренска, Краља Милутина, Уметничка.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Нишкој Бањи, у улици Јована Поповића, код броја 41. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Јована Поповића.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода на површини, наставља се ископ на Мраморском брду, преко пута “Фрикома“. Због замене прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору насеља Мраморско брдо.

ПОПРАВКА КВАРА У ВИКЕНД НАСЕЉУ ПОРЕД СУПОВЦА

Вода на површини, потребна је интервенција у Викенд насељу, код села Суповац. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Викенд насеља.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама: Сврљишкој 8, Гетеовој 17, у насељу Доња Врежина – Драгутина Живковића 11, Николе Коперника 5, у насељу Китице – Карађорђева 128, Тодора Миловановића 55, у насељу Бранко Бјеговић – др Милоша Ђорића 20, Душана Тривунца 3а, село Трупале – Нишавска 40, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????