КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Суповац, у улици Светог Лазара бр. 5, из правца села Сечанице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Суповац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У БЕЛОТИНАЧКОЈ УЛИЦИ

Током дана обављаће се радови на водоводној мрежи у Белотиначкој улици. Због интервенције биће претходног дана најављени прекид у водоснабдевању до 15 сати у МИН-овом насељу, делу насеља Ледена стена и делу улице Димитрија Туцовића.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДОЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода са улице одлази у двориште житеља, нужан је ископ у Доњем Матејевцу, у улици Стевана Јовановића бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору насеља Доњи Матејевац.

КВАР НА УГЛУ УЛИЦА КАТИЋЕВЕ И ДЕЧАНСКЕ

Вода на површини, потребан је ископ због замене деоничног затварача на углу улица Катићеве и Дечанске. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Дечанској и Катићевој. Претходног дана су одложени радови због паркираних аутомобила.

ПОПРАВКЕ КВАРА У УЛИЦИ ДРАГИШЕ ЦВЕТКОВИЋА

Вода цури са капе сервисног вентила, потребан је ископ у улици Драгише Цветковића, код броја 7б. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Драгише Цветковића, на простору од ул Војводе Мишића до ул. Хајдук Станка.