АКЦИЈА ОЧИТАВАЊА ВОДОМЕРА У СЕЛИМА И ВИКЕНД НАСЕЉИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА НИША

Екипе ЈКП „Наиссус“ Ниш ће у суботу 24.06.2023. године обавити акцију очитавања водомера у селима Мезграја, Миљковац, Паљина, Берчинац, Трупале, Суповац, Вртиште, Горња и Доња Топоница, Доња Трнава. Акцијом ће бити обухваћени и корисници на Топоничком и Чамурлијском путу и у насељу Китице.

Циљ акције је очитавање свих водомера потрошача, а нарочито у објектима који се повремено користе и оних чије очитавање није било могуће у дужем временском периоду.

Позивају се сви становници ових насеља, као и власници викендица, да изађу у сусрет читачима нишког водовода како би планирана акција преотекла успешно у атмосфери међусобне сарадње.

Моле се сви потрошачи да омогуће приступ мерним местима (шахтовима, подрумима…), да водомерска места буду доступна и чиста, да капије дворишта или подрума у којима се водомери налазе буду откључане, а да возила буду паркирана ван шахтова. На овај начин акција ће бити спроведена брзо и ефикасно.

Уколико потрошачи нису у могућности да обезбеде приступ мерном месту на дан одржавања акције позивамо их да стање потрошње доставе на један од наведених начина:

1. Достављањем фотографије водомера и матични број потрошача путем вибер апликације на број 066/8222433.

2. Путем електонске поште на адресу [email protected] са приложеном фотографијом водомера и матичним бројем потрошача са рачуна за воду.

3. Лично у просторијама Услужног центра предузећа (шалтер информација и рекламација) у улици Кнегиње Љубице 1/1 сваког радног дана у периоду од 07:00 до 15:00 сати. Захваљујемо својим цењеним потрошачима на разумевању уз напомену да, сарадњом на обострано задовољство, унапређујемо рад и квалитет пружених услуга.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *