ЗАПОШЉАВАЊЕ НА ОСНОВУ ПРОЈЕКТА“МОЈА ПРВА ПЛАТА“ У ЈКП“НАИССУС“НИШ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Програм Владе Републике Србије “Моја прва плата” спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Програм ,,Моја прва плата“ даје прилику младима да стекну своја прва радна искуства, знање и вештине којима се повећавају њихове могућности за запослење, док истовремено доприноси решавању проблема недостатка стручног кадра са којим се суочава послодавац.

Потписивање тројног уговора између Националне службе за запошљавање, кандидата и директора ЈКП“Наиссус“Ниш, Горана Милосављевића догодило се на адреси у улици Кнегиње Љубице 1/I.

– Троје младих људи почело је преко програма“Моја прва плата“ да обављају послове у наредних 9 месеци у ЈКП“Наиссус“Ниш. Морам да се захвалим Националној служби за запошљавање, као и свим министарствима који прате овај програм и који су нам омогућили да повежемо ове младе људе у заједничком интересу. ЈКП“Наиссус“ Ниш као друштвено одговорно предузеће, укључило се сходно својим могућностима да инвестира у развој кадрова, да подмлади свој колектив, да унесе креативну и иновативну снагу и енергију у постојећој структури запослених – између осталог је истакао директор ЈКП“Наиссус“Ниш Горан Милосављевић.

Остале вести