ЗАПОШЉАВАЊЕ НА ОСНОВУ ПРОЈЕКТА“МОЈА ПРВА ПЛАТА“ У ЈКП“НАИССУС“НИШ

Програм Владе Републике Србије “Моја прва плата” спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Програм ,,Моја прва плата“ даје прилику младима да стекну своја прва радна искуства, знање и вештине којима се повећавају њихове могућности за запослење, док истовремено доприноси решавању проблема недостатка стручног кадра са којим се суочава послодавац.

Потписивање тројног уговора између Националне службе за запошљавање, кандидата и директора ЈКП“Наиссус“Ниш, Горана Милосављевића догодило се на адреси у улици Кнегиње Љубице 1/I.

– Троје младих људи почело је преко програма“Моја прва плата“ да обављају послове у наредних 9 месеци у ЈКП“Наиссус“Ниш. Морам да се захвалим Националној служби за запошљавање, као и свим министарствима који прате овај програм и који су нам омогућили да повежемо ове младе људе у заједничком интересу. ЈКП“Наиссус“ Ниш као друштвено одговорно предузеће, укључило се сходно својим могућностима да инвестира у развој кадрова, да подмлади свој колектив, да унесе креативну и иновативну снагу и енергију у постојећој структури запослених – између осталог је истакао директор ЈКП“Наиссус“Ниш Горан Милосављевић.