РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Квар на водоводној мрежи у улици Милета Ђурђановића код броја 57 у селу Поповац, нужно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ БРАЋЕ СТОЈАНОВИЋ

Квар на прикључној вези у улици Браће Стојановић у насељу Доњи Комрен, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ ГЕНЕРАЛА КОСТЕ ПРОТИЋА

Вода на површини у улици Генерала Косте Протића код броја 82 у Горњој Врежини, потребно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ ОБИЛИЋЕВ ВЕНАЦ БР. 82

Квар на прикључној вези у улици Обилићев Венац бр. 82. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВЕНТИЛУ У УЛИЦИ СТАНКА ВЛАСОТИНЧАНИНА

Квар на вентилу у улици Станка Власотинчанина код броја 8а/1. Због радова на оспособљавању сервисног вентила доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ВОДА У ШАХТИ У ОБРЕНОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ

Квар у шахти у Обеновићевој 36. Због радова на поправци квара могућ је прекид водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селу Вртиште у улицама: Јована Цвијића бр. 8, Проф др Миладина Илића бр. 36, Београдска 30 и 38. Екипе ће радити и у Доњем Међурову у улици Моше Пијаде бр. 17, у селу Трупале у Радничкој 10 и Николе Тесле бр. 8, на Топоничком и Чамурлијском путу. Радови ће се изводити и у селу Паси Пољана у улицама Браће Мрњавчевића и Шумарској као и у селу Доње Власе у улицама Моме Капора, Славољуба Петровића Ђоре и Паје Јовановића. У улици Топличког партизанског одреда у насељу Девети мај ће такође бити радова у шахтама. Екипе ће радити на поправци кварова у шахтама и у граду у следећим улицама: Вишеградска бр. 4, Драинчева бр. 5, Мајке Јевросиме 2, Димитрија Туцовића 48, Сремска 26 и Божидара Вељковића бр. 59. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *