РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

У току су радови, претходног дана најављени у улици Топличког партизанског одреда, у насељу Девети мај. Због интервенције на водоводној мрежи у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у насељу Девети мај, и на простору села: Мрамор, Мраморско брдо, Мраморски поток Александровац, Крушце, Лалинац, Лалинске појате, Чокот, Доње Међурово и Горње Међурово.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Настављају се радови од претходног дана у Градачкој улици, код школе. Због замене водоводне мреже могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 сати у горњем делу Кнез Села, изнад школе.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДУВАНИШТЕ

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у улици Боре Вукмировића, код броја 24. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Боре Вукмировића, али је могућ прекид и у околним улицама: Проте Гагулића, Вере Благојевић, Филипа Филиповића и Јужноморавске бригаде.

ПОПРАВКЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У СЕЛУ ГОРЊА ТОПОНИЦА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Маршала Тита, у смеру према селу Мезграја, испод подвожњака од ауто-пута. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Горња Топоница. Специјална болница имаће редовно снабдевање водом.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода на површини, потребан је ископ на Мраморском брду, у Батушиначкој улици, код броја 6. Због поправке водоводне мреже у насељу Девети мај, биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова на простору Мраморског брда.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ АЛЕКСАНДРОВО

Вода на површини, потребан је ископ на улазу у село Александрово, у Нишкој улици, код броја 169. Због радова у насељу Девети мај биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Александрово, тако да уколико технички разлози дозволе биће извршена поправка на овој локацији.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у улицама: Милоша Обилића 32, Жртава Фашизма 17, Булевар Немњића бб(преко пута књижаре), Николе Стојановића Татка 27, Јована Ристића 56, Караџићева 1,5, Обилићев венац 5, Војводе Бојовића 14, Паси Пољана-Антонија Вивалдија бб, Милоја Закића 9, насеље Ратко Јовић-Ратко Јовић 21, Боже Дреничког 18, Ложионичка 9, Здравке Вучковић 49Д, Црвена звезда 5, Шантићева 40, Великотрнавска 11, Мокрањчева 80, Носиоци Карађрђеве звезде 58, Златиборска 40 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.