РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У МОКРАЊЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, нужан је ископ у Мокрањчевој улици, код броја 11/а, иза маркета “Idea“ у прилазу. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за кориснике у делу Мокрањчеве улице (прилаз).

ПОПРАВКА КВАРА У ОЗРЕНСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице отиче у прикључну шахту, потребан је ископ у насељу Пантелеј, у Озренској улици, код броја 7. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Озренској улици.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Настављају се радови од претходног дана на водоводној мрежи на локацији Јелашница – Ветерник. Због интервенције на магистралном цевоводу неће бити прекида у снабдевању водом.      

ЗАМЕНЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У НИШКОЈ БАЊИ

Вода цури на првим вентилима, потребне су замене у Нишкој Бањи, у улицама: Видоја Јовановића код бројева 26 и 31, Трг републике 18, Горана Николића 8. Због радова на прикључним везама биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Поправке у шахтама планиране су у улицама: Авалској 8а, Јована Дучића 14, Цара Душана 73, Булевар Светог Цара Константина 45, Вожда Карађорђа 39, Јована Апела 18, Старине Новака 10, Габровачки пут II део 41 (уколко је померено возило на шахти) и на још неким адресама. Током дана обављаће се поправке првих вентила у селу Мезграја –у улици Коче Поповића, у селу Лалинац – у улици Нишкој 33б и дефектажа испод моста, у Доњем Међурову – у улици Маршала Тита 7. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.