РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ НА УГЛУ УЛИЦА ПАРАЋИНСКЕ И СВЕТОЛИКА РАНКОВИЋА

Квар на водоводној мрежи на углу улица Параћинске и Светолика Ранковића, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ БРАНКА РАДИЧЕВИЋА

Вода на улици Бранка Радичевића код броја 1, неопходан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици и у улици Гаврила Принципа до 15 сати.

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ПАСИ ПОЉАНИ

Неодложне су интервенције на водоводној мрежи у насељу Паси Пољана, у улицама: Радивоја Кораћа бб, Јурија Гагарина код броја 28 и Новопројектована код броја 2. Због пправке водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овом насељу до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, потребан је ископ  у насељу Нишка Бања, у улици Горана Николића код броја 34 у Нишкој Бањи. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

НАСТАВЉАЈУ СЕ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Током дана интервенције се обављају у улицама Обилићева код броја 37 и Поп Игњатова код броја 1 у Горњем Матејевцу. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овом насељу до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у викенд насељу Чамурлија- ул.Орловог Камена бб, Вртиште- ул.Београдска бб, викенд насеље Вртиште- ул.Делничка 23, Чамурлијски пут. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *