РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, нужан је ископ у Горњем Матејевцу, у ул. Хајдук Вељковој, код броја 26, или код трафоа. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Хајдук Вељковој, али је могућ прекид и на простору насеља Горњи Матејевац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода на површини, потребне су две интервенције у селу Јелашница, у улици Браће Цветановића, код бројева 24 и 34. Због поправки прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Браће Цветановића, али је могућ прекид и на простору села Јелашница.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на површини, нужан је ископ у селу Поповац, у Баштованској улици, код броја 16. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Баштованској улици.

ПОПРАВКА КВАРОВА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на улици, нужан је ископ у селу Трупале, у улици Нишавској, код бројa 12. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Нишавској улици, али је могућ прекид и на простору села Трупале.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у селима: Горње Међурово, Кнежица, Белотинац, Бубањ село, насеље Девети мај. Поправке у шахтама радиће се у улицама: Мајке Јевросиме, Краља Стефана Првовенчаног, Вождовој и још неким. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *