РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, нужан ископ у селу Суповац. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у селу Суповац до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Квар на водоводној мрежи у селу Поповац у улици Милета Ђурђановића бб, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Квар на водоводној мрежи у улицама Поп Игњатовој код броја 52 и Хајдук Вељковој код броја 6а,потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ДОЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Квар на водоводној мрежи у улици Краља Александра код броја 79 а, неопходан је ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у улици Краља Александра.

НАСТАВАК РАДОВА У НИШКОЈ БАЊИ

Наставак радова у Синђелићевој улици у Нишкој Бањи. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у улицама Синђелићевој, Краљевића Марка као и у вишим деловима Нишке Бање.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Ратка Софијанића 3, Високог Стевана на више локација, и у селима: Лалинац- Јастребачка 29, Доње Међурово- Станка Пауновића 3, Горње Међурово- Драгутина Варгучића 23. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *