РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, нужан ископ у селу Суповац. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у селу Суповац до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Квар на водоводној мрежи у селу Поповац у улици Милета Ђурђановића бб, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Квар на водоводној мрежи у улицама Поп Игњатовој код броја 52 и Хајдук Вељковој код броја 6а,потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ДОЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Квар на водоводној мрежи у улици Краља Александра код броја 79 а, неопходан је ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у улици Краља Александра.

НАСТАВАК РАДОВА У НИШКОЈ БАЊИ

Наставак радова у Синђелићевој улици у Нишкој Бањи. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у улицама Синђелићевој, Краљевића Марка као и у вишим деловима Нишке Бање.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Ратка Софијанића 3, Високог Стевана на више локација, и у селима: Лалинац- Јастребачка 29, Доње Међурово- Станка Пауновића 3, Горње Међурово- Драгутина Варгучића 23. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

ХИТАН АПЕЛ ЗА РАЦИОНАЛНУ ПОТРОШЊУ ВОДЕ

Услед тренутне хидрометеролошке ситуације, коју прати сушни период и изузетно високе температуре, сва изворишта на систему нишког водовода показују знаке смањене издашности.

Из истих разлога, готово у свим мерним зонама нишког водоводног система присутни су знаци повећане потрошње воде.

У овим околностима ЈКП „Ниссус“ Ниш апелује на суграђане да одговорно и рационалну користе воду како не би дошло до озбиљних поремећаја у водоснабдевању.

Апелујемо на наше суграђане да буду солидарни и користе воду за њене основне намене – пиће, кување и одржавање личне хигијене. Заливање башти, зелених и бетонских површина, прање аутомобила цревом, пуњење базена и друго неконтролисано трошење представља нерационалну потрошњу. Нерационална потрошња може довести до озбиљних поремећаја који могу утицати на редовно снабдевање водом наших корисника у свим деловима града.

Апел је упућен свим општинама на територији Града Ниша, које ће својим активностима а у скалду са својим овлашћењима, предузети све неопходне мере у циљу сузбијања ненаменске потрошње воде.

Још једном апел нашим суграђанима да рационално користе воду како би ЈКП „Наиссус“ Ниш свим корисницима омогућило уредно водоснабдевање.