PODSEĆANJE KORISNIKA NA OTPLATU DUGOVANJA ZA UTROŠENU VODU I KANALISANJE OTPADNIH VODA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nastavlja se akcija otplate dugovanja korisnika za utrošenu vodu i kanalisanje otpadnih voda. Naplata starih potraživanja prema JKP“Naissus“ Niš biće predočena korisnicima u vidu opomene pred utuženje, koja će sadržati i iznos dugovanja za usluge preduzeća koje je potrebno izmiriti bez obzira na visinu dugovanja.

U prilog ovome opominjemo korisnike da, u predviđenom roku od 8 dana, izmire svoja dugovanja kako ne bismo bili prinuđeni da naplatu potražujemo u izvršnom postupku, koji će nužno prouzrokovati umnogome uvećane troškove.

Plaćanje zaostalih dugovanja je od osnovnog značaja za funkcionisanje sistema vodosnabdevanja Grada Niša.

Korisnici usluga mogu izvršiti plaćanje starih dugovanja na blagajni JKP „Naissus“ Niš, u ulici Knjeginje Ljubice 1/I u Nišu, radnim danima od 07:00 do 15:00 sati, kao i na blagajni JKP „Objedinjena naplata“ Niš u ulici Nade Tomić br. 7 u Nišu, radnim danima od 07:00 do 19:00 sati i subotom od 07:00 do 14:00 sati.

Uplatu je moguće izvršiti i bezgotovinskim načinom plaćanja u poslovnicam JP Pošte Srbije ili na šalterima poslovnih banaka ili menjačnica na jedan od navedenih računa JKP „Naissus“ Niš, sa upisanim matičnim brojem potrošača sa računa za vodu, na mestu poziv na broj. Više informacija o novim uslovima otplate starog dugovanja kao i zakazivanja dolaska radi potpisivanja ugovora, korisnici mogu dobiti pozivanjem telefona 018/502-758; 018/502-749; 018/502-769; 018/502-748.

Ostale vesti