ПЛАНИРАНИ РАДОВИ ЗА ВИКЕНД

У СУБОТУ 06.08.2022. И НЕДЕЉУ 07.08.2022. ПЛАНИРА СЕ ВИШЕ ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода на улици, нужан је ископ у селу Сечаница, од Суповца прва улица десно. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања од 8 до 15 сати у селу Сечаница.

ИТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода на улици, потребне су две интервенције у насељу Никола Тесла, у улици Бориса Крајгера бр. 21, и Другој Нишавској бр. 14. Због поправке водоводне мреже могући су прекиди у водоснабдевању од 8 до 15 сати у улицама Бориса Крајгера и Другој Нишавској.

ПОТРЕБНА ЈЕ ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ВАСЕ ЧАРАПИЋА

Вода на улици, потребан је ископ у улици Васе Чарапића, код броја 56. Уколико се буду обављали радови биће у прекиду водоснабдевање од 8 до 15 сати у улици Васе Чарапића.

КВАРОВИ НА ВЕЗИ У УЛИЦИ ЗДРАВКЕ ВУЧКОВИЋ

Вода цури на прикључним везама, потребно је оспособљавање на више адреса у улици Здравке Вучковић. Уколико се буду изводили радови биће у прекиду водоснабдевање од 8 до 15 сати у улици Здравке Вучковић.

РАДОВИ НА УГЛУ УЛИЦА ДУШАНА ПОПОВИЋА И СВЕТОПРЕОБРАЖЕНСКЕ

Потребна је замена телескопа на углу улица Душана Поповића и Светопреображенске. Уколико се буду обављали радови могућ је прекид водоснабдевања од 8 до 15 сати у улици Светопреображенској и делу улице Душана Поповића.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *