KVAROVI PO ŠAHTAMA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

POPRAVKA U ULICI BUBANJSKA DOLINA

Voda puni šahte, potrebne su intervencija u ulici Bubanjska dolina, kod broja 21. Zbog popravke prvog ventila moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bubanjska dolina.

INTERVENCIJE U NIŠKOJ BANJI

Voda u šahtama, potrebne su intervencije u Niškoj Banji, u Carigradskojulici br. 101, i u ul. Trg Republike br. 10a. Zbog osposobljavanja prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja u kraćem intervalu do 15 sati u delu pomenutih ulica.

POPRAVKA U ULICI LJUBE NENADOVIĆA

Voda u šahti, potrebna je intervencija u ulici Ljube Nenadovića, kod broja 7. Zbog popravke prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja u kraćem vremenu do 15 sati u ulici Ljube Nenadovića.

KVAR U ŠAHTI U ULICI PROKUPAČKOJ

Voda u šahti, potrebna je popravka u Prokupačkoj ulici, kod broja 2. Zbog osposobljavanja prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja u kraćem periodu do 15 sati u Prokupačkoj ulici.

KVAROVI PO ŠAHTAMA U SELU TRUPALE

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Trupale, u Železničkoj ulici br. 57, i Cara Lazara br. 8. Zbog popravke priključaka moguć je prekid vodosnabdevanja u kraćem intervalu do 15 sati u ulicama Železničkoj i Cara Lazara.

Ostale vesti