КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СТАНОЈА ГЛАВАША

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Станоја Главаша, код броја 37. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Станоја Главаша.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода са улице пуни шахту, потребно је раскопавање у Курској улици код броја 13. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Курској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода са улице отиче у шахту, потребан је ископ у Водоводској улици код броја 19а. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Водоводској и околним улицама: Падинска, Капетана Рашића, Рајићева, Чегарска и део Обилићеве.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ МИЉКОВАЦ

Вода на површини, потрребан је ископ малим багером на улазу у село Миљковац. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селима Миљковац и Паљина.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЧИТЕЉ ТАСИНОЈ УЛИЦИ

Настао је квар на старој водоводној мрежи у Учитељ Тасиној улици бб, код Електротехне. Због поправке мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати за две стамбене зграде које нису превезане на нову мрежу. На локацији је присутна ауто-цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом.

РАДОВИ НА МАГИСТРАЛНОМ ЦЕВОВОДУ У СЕЛУ ДИВЉАНА

Током дана обављаће се припремни радови за санацију квара на магистралном цевоводу Ø600 у селу Дивљана код изворишта. Током данашње интервенције, неће бити прекида у водоснабдевању.