КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЈАНКА ВЕСЕЛИНОВИЋА

Вода избија на површину и отиче у сливник, потребан је ископ у улици Јанка Веселиновића бб (код старог Монопола). Због поправке водоводне дмреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јанка  Веселиновића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ КРАЉЕВИЋА МАРКА

Вода на улици, потребан је ископ у улици Краљевића Марка (код кружног тока). Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Краљевића Марка, али је могућ прекид и у околним улицама: Лазе Костића, део Југ Богданове, Доситеја Обрадовића, Јабланичкој и Катићевој.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода са улице пуни шахту, потребно је раскопавање у Курској улици код броја 13. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Курској улици.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ МИЉКОВАЦ

Током дана обављаће се радови на мрежи у селу Миљковац. Због оштећења цевовода од стране трећег лица, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на крају села али је могућ прекид и на простору села Миљковац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ЧОКОТ

Вода избија на површину и отиче у сливник, нужно је раскопавање у селу Чокот, у улици Вука Караџића код броја 34. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 17 сати у поменутој улици али је могућ прекид и на простору села Чокот.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Настављају се радови од претходног дана на више локација у селу Љуберађа. Због интервенција, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору села Љуберађа.