КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА УГЛУ УЛИЦА СВЕТОЛИКА РАНКОВИЋА И ПАРАЋИНСКЕ

Вода на површини, у току је интервенција на углу улица Светолика Ранковића и Параћинске. За сада нема прекида у водоснабдевању и екипа ЈКП Наиссус настоји да отклони квар без прекидања водоснабдевања.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Настављају се радови од прошле недеље у Кнез Селу, у улици Св. Илије. Због слабог притиска у мрежи, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Кнез Села.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Настављају се радови од претходног дана на више локација у селу Љуберађа. Због интервенција, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору села Љуберађа.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Топличког партизанског одреда код броја 74. Због поправке прикључне везе, биће у прекиду водоснабдевање у делу улице ТПО.

РАДОВИ У НАСЕЉУ НИШКА БАЊА

Вода на улици, потребан је ископ у улици Видоја Јовановића, код броја 42. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Видоја Јовановића.

ПОПРАВКА КВАРА У ГОРЊОЈ ТОПОНИЦИ

Вода пуни шахту, потребна је интервенција у улици Стевана Синђелића. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Стевана Синђелића.