КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СТАНОЈА ГЛАВАША

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Станоја Главаша, код броја 37. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Станоја Главаша.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПОДВИНИК

У току су радови на водоводној мрежи у насељу Подвиник. Због интервенције веза, биће у прекиду водоснабдевање од 9 до 15 сати у насељу Подвиник, на простору од пумпне станице Подвиник 1 до резервоара Подвиник 2.

НАСТАВАК РАДОВА У ЧЕГАРСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице отиче у прикључну шахту, нужан је ископ у Чегарској улици, код касарне. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Чегарској улици али је могућ прекид и у околним улицама: Милојевој, Скадарској и Јована Јовановића Змаја.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Настављају се радови од прошле недеље у Кнез Селу, у улици Св. Илије. Због слабог притиска у мрежи, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Кнез Села.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода на улици, потребан је ископ на Мраморском брду, код фирме Techno Naiss Group. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на пртостору Мраморског брда.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Настављају се радови од претходног дана на више локација у селу Љуберађа. Због интервенција, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору села Љуберађа.

РАДОВИ НА ЧАМУРЛИЈСКОМ ПУТУ

Због радова на водоводној мрежи, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору Чамурлијског пута.