КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА ЧЕГАРСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице отиче у прикључну шахту, потребан је ископ у Чегарској улици, код касарне. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Чегарској улици али је могућ прекид и у околним улицама: Милојевој, Скадарској и Јована Јовановића Змаја.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У СЕЛИМА МЕДОШЕВАЦ И ПОПОВАЦ

Вода пуни шахте, потребани су ископи у селу Медошевац, у улици Трг Републике код броја 49 и селу Поповац, у улици војника Милована Јовановића код броја 43. Због поправки прикључних веза, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору села Медошевац и Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СВЕТОЗАРА МАРКОВИЋА

Вода пуни шахту, потребно је оспособљавање сервисног вентила у улици Светозара Марковића, код броја 26. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Светозара Марковића (од посластичаре до АМСС) и попречним улицама Дрварској и Милована Вељковића Шпаје.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У НИШКОЈ БАЊИ

Настављају се радови од претходног дана у Нишкој Бањи, у Синђелићевој улици код броја 1 (преко пута цркве). Због замене телескопа на деоничном шиберу, остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Мојсија Михајловића Тошкета.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода цури на вентилу у шахти, потребна је интервенција у селу Суповац, у Викендашкој улици код броја 78. Због интервенције, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици али је могућ прекид и на простору села Суповац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ПАЉИНА

Вода у шахти и слаб притисак у селу Паљина, у улици Теодора Тоше Андрејевића бб. Због интервенције, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици али је могућ прекид и на простору села Паљина.

ВИШЕ ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Вода на површини, на више локација у селу Љуберађа и потребно је више ископа према Линову, испод пумпне станице, у другој зони и код другог моста. Због радова на више локација, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Љуберађа.