КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода пуни шахту, потребни су ископи у селу Медошевац, у улицама Вељка Влаховића код броја 5 и Моше Пијаде код броја 11. Због поправке прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама а могућ је прекид и на простору села Медошевац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ЈОВАНА АПЕЛА

Због радова на водоводној мрежи у улици Јована Апела, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у у истоименој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Нишка Бања, у Синђелићевој улици код ресторана Девет Југовића. Због замене водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Нишке Бање у улицама: Синђелићевој, Краљевића Марка, Трг Републике и Тошкетовој.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ ВРТИШТЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Вртиште – викенд насељу у Делничкој улици код броја 23. Због замене првог вентила, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору викенд насеља. У селу Вртиште, током дана обављаће се попуна рова у Београдској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ДОЊЕ МЕЂУРОВО

Вода у шахти, потребна је интервенција у улици Моше Пијаде, код броја 17. Због оспособљавања првог вентила биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Моше Пијаде, али је могућ прекид и на простору села Доње Међурово.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ЧОКОТ

Вода у шахти, потребна је интервенција у селу Чокот, у улици Иве Лоле Рибара код броја 18. Због оспособљавања првог вентила биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Иве Лоле Рибара али је могућ прекид и на простору села Чокот.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ТОПОНИЧКОМ ПУТУ

Вода у шахти, потребно је оспособљавање првог вентила на Топоничком путу, у улици Др. Владана Ђорђевића, код ауто-сервиса. Због интервенције, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Др. Владана Ђорђевића.