КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ УЛИЦА ДЕЧАНСКЕ И КАТИЋЕВЕ

Вода на асфалту, потребна је замена деоничног затварача на углу улица Дечанске и Катићеве. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Дечанској и Катићевој.

КВАР НА УГЛУ УЛИЦА СВЕТОГ ЂОРЂА И ИВЕРИЧКЕ

Вода на површини, потребно је оспособљавање сервисног вентила на углу улица Светог Ђорђа и Иверичке. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Светог Ђорђа и Иверичке, али је могућ прекид и на простору насеља Горња Врежина.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У БЕЛОТИНАЧКОЈ УЛИЦИ

Током дана обављаће се радови на водоводној мрежи у Белотиначкој улици. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Белотиначкој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У КОЗАРАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на улици, потребано је оспособљавање првих вентила у Козарачкој улици, на више адреса. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Козарачкој улици.

КВАР НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ СУВИ ДО

Вода на површини, потребно је оспособљавање сервисног вентила у насељу Суви До, у ул. Милорада Пешића, код броја 10. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Милорада Пешића, али је могућ прекид и на простору насеља Суви До.

ПОПРАВКЕ КВАРА У СЕЛУ ГОРЊЕ МЕЂУРОВО

Вода са улице долази у шахту, потребно је раскопавање у селу Горње Међурово, у улици Милорада Величковића бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Милорада Величковића, али је могућ прекид и на простору села Горње Међурово.