КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У ДОЊОЈ ВРЕЖИНИ

Вода на улици, потребан је ископ у Доњој Врежини, у улици Скопској, код броја 6. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици, али је могућ прекид и на простору насеља Доња Врежина.

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Избија вода и отиче у гаражу, потребан је ископ у насељу Девети мај, у улици Војника Радета Антонића. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 у поменутој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребна је замена првог вентила у насељу Девети мај, у улици Топличког партизанског одреда, код броја 78а. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице ТПО.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЉУБОМИРА НИКОЛИЋА

Вода на површинии, потребан је ископ јер је сервисни вентил асфалтиран у улици Љубомира Николића, код боја 12, као и испитивање квара код броја 23. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Љубомира Николића.

ПОПРАВКА КВАРОВА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода на површини, потребни су ископи изнад цркве, у Лепеничкој улици и у улици Јована Рајића (сокак). Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Сечаница.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ДРУГОГ СРПСКОГ УСТАНКА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Другог српског устанка, код броја 19. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати, у истоименој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У ПРВОЈ КУТИНИ

Вода цури на шибер вентилу, потребан је ископ у Првој Кутини, у Првокутинској улици, код аутобуске станице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Прва Кутина и делу Првокутинске улице.