КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У МИН–ОВОМ НАСЕЉУ

Вода на улици, потребан је ископ у улици Димитрија Лека код броја 90. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутој улици, али је могућ прекид и у околним улицама (Ћурлинска, Петра Аранђеловића).

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Горњи Комрен, у улици 14. Октобар, код броја 5. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 у поменутој улици.

РЕДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Девети мај, у Власотиначкој улици, код броја 16. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Власотиначкој улици.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У ДУРМИТОРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површинии, потребно је оспособљавање првог вентила у Дурмиторској улици, прилаз код хотела “Тами ресиденс“. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Дурмоиторске (у прилазу).

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини испред шахте у дворишту корисника, потребан је ручни ископ у селу Суповац, у улици Капетана Срећка Андрића, код броја 30. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ДОЊА ТОПОНИЦА

Вода у шахти, потребно је оспособљавање првог вентила у селу Доња Топоница. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање 2 сата, у току радног времена до 15 сати у селу Доња Топоница.