КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ЧАМУРЛИЈА

Вода на улиции, потребан је ископ у улици Војводе Добрњца код броја 48а. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутој улици, али је могућ прекид у водоснабдевању и на простору села Чамурлија.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ДОЊЕ МЕЂУРОВО

Вода на површини, потребан је ископ у селу Доње Међурово, у улици Моравској бб, поред реке. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид водоснабдевања до 15 на простору села Доње Међурово.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребни су ископи у Кнез Селу, у улицама Светог Илије код броја 25 и Мајора Владана Милићевића код броја 22, према излетишту. Због више интервенција на мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у Кнез Селу.

НАСТАВАК  РАДОВА НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Настављају се радови на повезивању чвора за институт „Радон“ у Нишкој Бањи. Због интервенције на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду највише 2 сата за институт „Радон“ у временском периоду до 15 сати.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЗДРАВКЕ ВУЧКОВИЋ

Вода на површинии, потребни су ископи у улици Здравке Вучковић. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Здравке Вучковић.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: насеље Бранко Бјеговић – Граничарска 16, Здравке Вучковић 30, Милића Карамарковића 10, Тодора Миловановића 57, Генерала Боже Јанковића 21, насеље Доњи Комрен – Јадранска 16, Блачка 34, Димитрија Туцовића 130, Бубањских хероја III прилаз 11 – II прилаз 22, Јована Бабунског 13А, 30 и 33, Уроша Предића 1, Вукадина Јоцића 35 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????