КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У УЧИТЕЉ ТАСИНОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови на превезивању водоводне мреже у Учитељ Тасиној улици. Због технолошког поступка, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у наведеној улици.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода на улици, потребан је ископ у насељу Горња Врежина, у Пирковачкој улици бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у Пирковачкој улици али је могућ прекид и у околним улицама.

КВАРОВИ НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ ТРОШАРИНА

Вода са улице отиче у шахте корисника, потребно је више ископа у улицама Маглајској код броја 3 и Љубомира Николића код бројева 12 и 108. Због поправки првих вентила, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улицама Маглајској и Љубомира Николића.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, потребан је ручни ископ у селу Суповац, у улици Нишкој бб (код Печурке) Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у Нишкој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода на површини, потребан је ископ на Мраморском Брду, у улици Краља Владислава. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору насеља Мраморско Брдо.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: насеље Паси Пољана – Живана Живановића 8, Осме српске бригаде бб, Љубише Цветковића Робија бб, Мерошинска 20, Бистричка 10, село Поповац – Бориса Кидрича 6, Југ Богданова 40а, Булевар Светог Цара Константина 86, Ражањска 5, Кнез Село – Сретена Матијевића, Добросава Јовановића Станка 29, Блачка 7 и 34, село Горњи Матејевац – Богова 4,  Зетска 23Б, Вукадина Јоцића 35 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.