КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У НИШКОЈ БАЊИ

Настављају се радови на санирању хаварија у Нишкој Бањи, у улици Трг Републике бб (код Терми). Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улицама Трг Републике и слабији притисак на мрежи у улици Видоја Јовановића и споредним улицама.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Током дана, обављаће се радови у насељу Нишка Бања, у улици Јована Поповића. Због превезивања водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Јована Поповића.

ПОПРАВКА КВАРА У ПАНТЕЛЕЈСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребно раскпопавање у Пантелејској улици код броја 19. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу Пантелејске улице.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода кој цури на улици улази у двориште корисника, потребан је ископ у селу Трупале, у улици Цара Лазара код броја 29. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Цара Лазара.

АУТО-ЦИСТЕРНЕ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ

Ауто-цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом данас ће бити на локацији у селу Доње Власе.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: Јована Дучића 42, Жртава фашизма 7, Љубомира Николића 98, Доктора Драгутина Петковића 27, Војина Крајиновића Големог 16, Габровачки пут 5 – прилаз бр. 9, село Доње Међурово – Косте Павловића 26, Божидарчева 13,  Дравска 11, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????