КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, нужан је ископ у Нишкој Бањи, у улици Трг Републике бб (код Терми). Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Трг Републике, а могућ је прекид и у околним улицама.

ПОПРАВКА КВАРА НА ВИНИКУ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Виник, у улици Петра Божовића бб, код Пумпне станице 1. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Петра Божовића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ЛАЛИНАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Лалинац, у Нишкој улици. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору села Лалинац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на асфалту, потребан је ископ у селу Мезграја, у улици Маршала Тита бб (поред реке).  Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Маршала Тита.

НАСТАВАК РАДОВА КОД ФАБРИКЕ “ ZUMTOBEL FACTORY“

Настављају се радови у насељу Брзи Брод, код фабрике „Zumtobel“ (НС Радијатори). Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору насеља Брзи Брод. Током трајања интервенције ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом кружиће на истим локацијама као и претходног пута.

АУТО-ЦИСТЕРНЕ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ

Ауто-цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом данас ће бити на локацији у селу Доње Власе.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: село Поповац – Иве Лоле Рибара 11, село Прва Кутина – Алексе Шантића 19, Добросава Јовановића Станка 29, насеље Ратко Јовић – Вељка Марковића 11, Блачка 34, село Горњи Матејевац – Поп Игњатова 46, Неготинска прилаз 27, Орловића Павла 20, Дечанска 2а, насеље Нишка Бања – Јована Поповића 55, Дравска 11, Бабичког одреда 4, насеље Брзи Брод – Вељка Влаховића 4 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.