КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА КОД ФАБРИКЕ „ZUMTOBEL FACTORY“

Настављају се радови у насељу Брзи Брод, код фабрике „Цумтобел“ (НС Радијатори) без прекида у водоснабдевању.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, потребан је ископ у Нишкој Бањи, на углу улица Царице Теодоре и Вука Караџића. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутим улицама Царице Теодоре и Вука Караџића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребна су два ископа у Кнез Селу, према излетишту и улици Владимира Јакшића. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору Кнез Села.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ МЕДОШЕВАЦ

Вода на асфалту, потребан је ископ у насељу Медошевац, у улици Трг Републике код броја 1. Због замене прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у делу улице Трг Републике.

РАДОВИ НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Поповац, у улици Милета Ђурђановића код броја 57. Због радова на поправци прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Милета Ђурђановића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У ХУМСКОЈ УЛИЦИ

Због радова на водоводној мрежи у Хумској улици, предвиђен је краћи прекид у водоснабдевању до 15 сату у наведеној улици.

АУТО-ЦИСТЕРНЕ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ

Ауто-цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом данас ће бити на локацији у селу Доње Власе.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: Добросава Јовановића Станка 29, Синдикалних станова 19, Дравска 11, Вукадина Јоцића 35, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????