КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА КОД ФАБРИКЕ „ZUMTOBEL FACTORY“

Настављају се радови у насељу Брзи Брод, код фабрике „Цумтобел“ (НС Радијатори). Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору насеља Брзи Брод. За време док буду трајали радови биће присутна ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом, на истим локацијама као и претходног дана.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ НИКОЛЕ ПАШИЋА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Николе Пашића, код зграде Општине. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на потесу од улице Наде Томић до Обреновићеве улице (поред зграде Општине).

РАДОВИ У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на површини, обављаће се два ископа, испред моста и у улици Јастребачкој, код броја 20. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору села Мезграја.

НАСТАВАК РАДОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Претходног дана ископан ров у дужини од 50м у Кнез селу, у улици Светог Илије, прилаз (код новог гробља). Због наставка радова, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Кнез селу.

АУТО-ЦИСТЕРНЕ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ

Ауто-цистерне за снабдевање пијаћом водом данас ће бити отпремљене на локацијама у општини Гаџин хан и насељу Нишка бања, у улици Јована Поповића.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У НЕМАЊИНОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан ископ у Немањиној улици, код броја 14. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање је у прекиду 15 сати на углу улица Краљевића Марка и Цара Лазара као и у Немањиној улици код броја 19.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у Кнез селу – Владимира Јакшића 9, Прва кутина – Св. Архангела Гаврила 33, Гаџинханска 12, Љубомира Николића 12 и 98, Вишеградска 36, Селичевица 13 и 17, Малчанска 13, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????