КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ УЛИЦА ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА И НИКОДИЈА СТОЈАНОВИЋА ТАТКА

Вода на површини, неопходна интервенцијана углу улица Димитрија Туцовића и Никодија Стојановића Татка. Због поправке водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Никодија Стојановића Татка.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА МРЕЖИ У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Због квара у улици Богдана Благојевића број 41а, вода је затворена претходне ноћи. Други ископ се планира у улици трг Републике. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдеваље у поменутим улицама, али је могућ прекид и на простору села Медошевац и Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У ЗВЕЧАНСКОЈ УЛИЦИ

Вода на улици пуни шахту, потребан је ископ у улици Звечанској број 3. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Никола Тесла, у Малчанској улици код броја 11. Због поправке прикључне везе, могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати у поменутој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ БРЗИ БРОД

Вода на улици, потребно је оспособљавање сервисног вентила  у насељу Брзи брод, у улици Вељка Влаховића код броја 4. Због поправке прикључне мреже могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати у поменутој улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ УЛИЦА ПАРАЋИНСКЕ И СВЕТОЛИКА РАНКОВИЋА

Вода на улици, потребна је поправка шибер вентила на углу улица Параћинске и Светолика Ранковића. Уколико се из техничких разлога буде вршила санација квара, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улицама Параћинској и Светолика Ранковића.