КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У ЊЕГОШЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископу Његошевој улици, код броја 98. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у Његошевој улици али је могућ прекид и у околним улицама на потесу Калач брдо – Његошева – Слободана Пенезића Крцуна.

КВАРOВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ ВАСЕ ЧАРАПИЋА

Вода на површини, потребан је ручни ископ у улици Васе Чарапића, II прилаз, код броја 60. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Васе Чарапића.

РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ СТАНОЈА БУНУШЕВЦА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Станоја Бунушевца, код броја 47, радови на превезивању водоводне мреже. Због интервенције могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у улицама Драгише Цветковића и Обилићевој. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору целог насеља Горњи Матејевац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ СЕЧАНИЦА

Вода на површини, потребан је ископна углу улица Ранка Жеравице и Димитрија Давидовића. Због интервенције на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору целог насеља Сечаница.