КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАРOВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ ВАСЕ ЧАРАПИЋА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Васе Чарапића, код броја 36 где је потребан ручни ископ и други ископ у II прилазу, код броја 60. Због поправке водоводне мреже и прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Васе Чарапића.

ПОПРАВКА ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ВИКЕНД НАСЕЉУ КИТИЦЕ

Вода на површини, потребан је ископ поред села Суповац, у викенд насељу Китице (испод антене, код печурке). Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати, на простору викенд насеља Китице.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, потребан је ископу улици Гаврила Принципа (у сокаку), и у Цалковој улици бр. 3, код месне канцеларије. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору целог насеља Горњи Матејевац.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ ГОЈКА

Прсо први вентил, потребно је оспособљавање сервисног вентила у улици Војводе Гојка, код броја 6а. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевње до 15 сати у улици Војводе Гојка.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У ЗВЕЧАНСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у Звечанској улици, код броја 3. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Звечанској улици.