КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ЗБОГ КВАРА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ БЕЗ ВОДЕ ЈЕ НАСЕЉЕ БРЗИ БРОД

Дошло је до нове хаварије у насељу Брзи Брод, код фабрике“ZUM TOBEL“. Због поправке водоводне мреже DN 200, остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати, (које траје од претходног дана у насељу Брзи Брод) до када се предвиђа завршетак радова и нормализација у снабдевању водом. Док траје интервенција две цистерне са пијаћом водом су стациониране у ул. Павла Софрића бб – једна код школе и друга у истој улици, код кружног тока.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода на површини, потребни су ископи у насељу Горња Врежина,у улици Генерала Косте Протића, и на још две локације. Због поправки водоводне мреже и прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору насеља Горња Врежина. 

НАСТАВЉАЈУ СЕ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Током дана настављају се радови у насељу Горњи Матејевац, у улицама: Обилићева код броја 37 и у сокаку код месне заједнице. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања у овом насељу до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ЦЕРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Церској улици, код броја 5. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода на површини, потребан је ископ  у селу Сечаница, у улици Савчинска мала бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Сечаница.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ПЕТРА АРАНЂЕЛОВИЋА

Вода са улице долази у шахту, потребан је ископ у улици Петра Аранђеловића, код броја 65. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Петра Аранђеловића.