КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У  НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на улици,нужан је ископ у улици Топличког партизанског одреда код броја 143. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице ТПО.

НАСТАВАК РАДОВА У УЛИЦИ СТОЈАНА НОВАКОВИЋА

У току су радови на повезивању новоизграђене на постојећу водоводну мрежу у улици Стојана Новаковића. Због радова биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама: Стојана Новаковића, Катићевој и Доситеја Обрадовића. Апелујемо нашим суграђанима да не паркирају аутомобиле на простору где се обављају радови.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини,потребни су ископи у селу Трупале,у улицама: Првомајској 30 и Бранка Миљковића 33. Због интервенција биће у прекиду водоснабдеваље до 15 сати у селу Трупале.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ БУЛЕВАР ДР ЗОРАНА ЂИНЂИЋА

Због радова на водоводној мрежи у улици Булевар Др Зорана Ђинђића, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору од Габровачке реке до улица Николе Коперника и Васе Албанца.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦАМА ЗЛАТИБОРСКОЈ И БРЕГАЛНИЧКОЈ

Током дана обављаће се радови на водоводној мрежи у улицама Златиборској и Брегалничкој. Због интервенција биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *