КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАЈАВЉЕНИ РАДОВИ У ПОПОВЦУ

Током дана обављаће се поправке водоводне мреже у селу Поповац, у улици Милета Ђурђановића, наставак интервенције код броја 57 и нови ископ, код броја 102. Због радова биће у прекиду водоснабдевање од 8 до 15 сати у поменутој улици и могућ прекид на простору села Поповац и Медошевац. Због најављене интервенције биће затворена за саобраћај истоимена улица Милета Ђурђановића (код броја 102, близу парка), у времену од 9 до 13 сати. Након завршетка радова предвиђа се нормализација водоснабдевања и саобраћаја.

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, нужни су ископи коловоз-асфалт у насељу Горњи Матејевац, у улицама: Обилићевој, код броја 25, Деловској код броја1, Хајдук Вељковој, код броја 43. Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама, али је могућ прекид и на простору целог насеља Горњи Матејевац.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ БУЛЕВАР 12. ФЕБРУАР

Вода на асфалту, потребна је интервенције у улици Булевар 12. Фебруар, код тржног центра“Темпо“. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Булевар 12. Фебруар (само за фирму “KOPEXMIN“).

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ДОЛАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у насељу Долац, у Црвенобрешкој и улици Божин тор. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Долац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ДОЊОЈ ТРНАВИ

Вода цури на два места, потребан је ископ у Доњој Трнави, у улици Љубисава Симића бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у истоименој улици, али је могућ прекид и на простору села Доња Трнава.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Димитрија Туцовића 82, 48, 153, насељу Милка Протић- 3 бр. 13/II, Милоша Обилића 4а, Чемерничкој IV прилаз 3, Великојастребачкој 2, Јована Апела 18, Милана Топлице 18, Великојастребачкој 11, Станоја Главаша 67, Ђуке Динић и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.