КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ПУМПНОЈ СТАНИЦИ НАИС И ПРЕКИД НА ТОПОНИЧКОМ ПУТУ

Обавља се претходног дана најављена интервенција у пумној станици “Наис“. Због радова у прекиду је водоснабдевање до 12 сати на Топоничком путу. Без воде су села: Чамурлија, викенд насеље, Трупале, Вртиште, Горња Топоница. Након завршетка радова предвиђа се нормализација у снабдевању водом на целом простору.

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛИМА МОКРА И ДИВЉАНА

Вода на површини, нужни су ископи у селима Мокра (између пумпне станице и школе, и 50 метара изнад земљорадничке задруге), и Дивљана (испод храста). Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим селима Мокра и Дивљана.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода на асфалту, потребне су интервенције у насељу Паси Пољана, у улицама: Лужничких Срба и Владислава Рибникара II прилаз. Због поправке прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ КНЕЖИЦА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Кнежица, у Нишавској улици бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Кнежица.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У ДОЊЕМ И ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Током дана ће се обављати ископ на поправци водоводне мреже у Доњем Матејевцу, у улици Краља Александра, код “Коломаце“, и друга поправка у делу Горњег Матејевца. Због већег броја интервенција биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Доњег Матејевца и делу Горњег Матејевца.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Девети мај, код броја 14. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати у овој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ АЛЕКСАНДРОВО

Избија вода и отиче у двориште корисника у селу Александрово, код бенз. пумпе. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Александрово, али је могућ прекид водоснабдевања и на простору Мраморског брда.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: насеље Брзи Брод – Медијана 2, Сомборска 31, Ђорђа Андрејевића Куна 3, Гламочка 6, Бранимира Ћосића 4а, Епископа нишког Доситеја 2, Леди Пеџет 6, Матејевачки пут 17, и на још неким адресама у селу Мокра. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.