КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, нужни су ископи у Горњем Матејевцу, у улицама Ливађанској 22/а, Хајдук Вељковој 47 и Деловој. Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама, али је могућ прекид и на простору целог насеља Горњи Матејевац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ВИЗАНТИЈСКИ БУЛЕВАР

У току су радови на водоводној мрежи у улици Византијски булевар. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору од трговинског објекта Агрохим до тржног центра Рода.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У БУБАЊ СЕЛУ И НА БАТУШИНАЧКОМ ПУТУ

Вода на површини, потребна су два ископа: у Бубањ селу и насељу Мраморско брдо, пут за Батушинац (друга улица десно). Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Бубањ селу и могућ прекид у насељу Мраморско брдо.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ И ПОПРАВКЕ ПРИКЉУЧНИХ ВЕЗА У ГОРЊОМАТЕЈЕВАЧКОЈ

Током дана обављаће се више интервенција у Горњоматејевачкој улици, ископ због квара на водоводној мрежи и више оспособљавања првих вентила. Због већег броја интервенција биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Горњоматејевачке улице.

КВАР НА МРЕЖИ У ПРИЈЕЗДИНОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Пријездиној улици, код броја 2. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати у Пријездиној улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода на површини, потребне су интервенције у селу Сечаница. Због поправки водоводне мреже и прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Сечаница.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: насеље Никола Тесла – Нишка 47, Браће Цветковић 28, Епископа нишког Доситеја 2, Буковичка 16, Книнска 21, Делиградска 10, Нишка Бања – Синђелићева 4, Железничка 14, Љубомира Никића 13, Рашићева 4а, Прва Кутина – Светог Архангела Гаврила 33, Војислава Вучковића 21, Невесињска 17, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *