КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода на површини, нужни су ископи на више адреса у селу Јелашница. Интервенције се раде код драгстора Дива, у улицама: Солунских јунака 23, Краља Милана бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Јелашница.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода цури на више локација у насељу Горња Врежина. Потребни су ископи у улицама: Иверичка 5, насеље Градац. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у насељу Горња Врежина.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У НАСЕЉУ МРАМОРСКО БРДО

Вода на површини, потребно је више ископа у насељу Мраморско брдо, на адресама: пут за Батушинац (друга улица десно), према резервоару (неасфалтирана улица, од гробља друга лево), и код резервоара. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу Мраморско брдо.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ КРАЉА СТЕФАНА ПРВОВЕНЧАНОГ

Вода на асфалту, потребна су два ископа у улици Краља Стефана Првовенчаног, код бројева 15 и 20. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевање до 15 сати у делу улице, од скретања за Мачванску до семафаора код цкве Свети Лука. Могућ је прекид и у делу Мачванске улице, делу Светосавске и делу Седмог јула.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ НА ГАБРОВАЧКОМ ПУТУ И СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на површини, потребни су ископи на Габровачком путу, у улици Генерала Владимира Талића бб, и селу Габровац, у улици 22. Децембар бр. 7. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у .

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ПАНТЕЛЕЈСКОЈ

Вода на површини, потребан је ручни ископ у Пантелејској улици, код броја 48. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Пантелејској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Цетињска 5, Драгољуба Јовановића Драже, Ратка Јовића 6, Чокотска 13, Јагоша Лалатовића 3, Железничка 14, Блачка 2, Крављанска 11, Бранко Бјеговић – ул. Ђорђа Благојевића Боре 3, Обрена Николића 17, , у селу Габровац на више адреса. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *