КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У МОКРАЊЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, нужан је ископ у Мокрањчевој улици, код броја 22. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Мокрањчеве улице, од маркета Идеа до ресторана Видиковац.

КВАР НА МРЕЖИ НА УГЛУ УЛИЦА БРЕНИЧКЕ И ВИКТОРА ИГОА

Квар на водоводној мрежи, нужан је ископ на углу улица Бреничке и Виктора Игоа. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у поменуте две улице до 15 сати.

ПОПРАВКА КВАРА НА ВИНИКУ

Квар на водоводној мрежи, нужан је ископ на Винику, у ул. Петра Божовића бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Петра Божовића, али је могућ прекид и у насељу Виник.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Деветог Маја, код броја 14. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у овој улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ ПАРАЋИНСКЕ И СВЕТОЛИКА РАНКОВИЋА

Вода на површини, нужан је ископ на углу улица Параћинске и Светолика Ранковића. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама, али је могућ прекид и на ширем простору, у улицама: Александра Петровића, Дејана Манчића, Смедеревској, Саве Петковића, делу Његошеве.

КВАР НА МРЕЖИ У БЕЛОПАЛАНАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Белопаланачакој улици бб, код потпорног зида. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Белопаланачкој улици, али је могућ прекид и у делу улице Браће Игњатовић.

КВАР НА МРЕЖИ У БЕТОВЕНОВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Бетовеновој улици, код броја 23. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Бетовеновој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У ЦЕРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Церској улици, код броја 5. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Церској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Стевана Каћанског 7, Леди Пеџет 2, Друге пролетерске бригаде 4, Стојана Новаковића 8, Милентијевој 25, Анете Андрејевић 5, Јеремије Живановића 7, Марка Јовановића 41, Ратка Софијанића 3, Димитрија Драговића 29, Трг Краља Милана – јавна чесма, у Кнез Селу-викенд насеље и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.