КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У ЦВИЈИЋЕВОЈ УЛИЦИ

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у Цвијићевој улици код броја 45. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Цвијићевој улици, као и у улици Ћирила и Методија.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на улици, потребан је ископ у улици Горана Николића код броја 12. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Горана Николића.

РАДОВИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на површини, нужан је ископ у улици Војника Милована Јовановића код броја 83. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутој улици, али је могућ прекид и на простору села Поповац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ КНЕЖИЦА

Вода на улици, нужан је ископ у улици Светог Саве код броја 9. Због интервенције на мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору села Кнежица.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Вода на површини, потребан је ископ у Баштованској улици. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у селу Берчинац – Царице Милице, у селу Сечаница – код старе чесме, у селу Кнежица – Шантићева 2, на Чамурлијском путу – Стевана Синђелића бб, у Новом Селу – Топличког партизанског одреда 37. Због поправке прикључних веза, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Бојана Митровића 38, Синђелићев трг 1, Димитрија Драговића 1, Боже Дреничког 18, Димитрија Туцовића 76, Триглавска 24, Здравке Вучковић 49Д, Црвена звезда 5, Алексе Ненадовића 10, Светислава Ковачевића 1, Носилаца Карађорђеве звезде 58, Ђорђа Андрејевића Куна 71, Раваничка 6-8, Св. Климента и Наума 16, Крсте Стефановића 16 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.