КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода на улицама, потребни су ископи у улици генерала Косте Протића и Матице Српске 28 код задружног дома. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Горња Врежина.

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДОЊИ КОМРЕН

Вода на површини, потребан је ископ у Излетничкој улици код броја 10. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ прекид и на простору насеља Доњи Комрен.

ПОПРАВКА КВАРА У МОКРАЊЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Мокрањчевој улици код броја 24. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у делу Мокрањчеве улице.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У ЈУГ БОГДАНОВОЈ УЛИЦИ

У току су радови на водоводној мрежи у Југ Богдановој улици код броја 29. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Југ Богдановој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, потребан је ископ у улици водника Дејана Митића код броја 3. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ прекид и на простору села Трупале.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Јована Скерлића 10/а, Патриса Лумумбе 10, Ленке Рабасовић бб – код азила за псе, Вождова 10, у насељу Доња Врежина – Радмиле Савићевић 17, Пане Ђукић 8, Димитрија Драговића 25, Кестенова 31, Јаниса Јанулиса 46, у селу Дивљана – Браће Мрњавчевић бб, Нова железничка колонија 13/2, у насељу Доња Врежина – Блок 4А, Ћурлинска 41, Златиборска 40, Брачка 13, др Војислава Вучковића 4, Епископа Нишког Доситеја 4, Жарка Ђурића 17 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.