КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ЛЕДЕНА СТЕНА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Радоша Јовановића Сеље код броја 24. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у насељу Ледена Стена.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ДОЊЕ МЕЂУРОВО

Вода на улици, нужан је ископ у улици Маршала Тита код броја 47. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 19 часова у селу Доње Међурово.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ВРТИШТЕ

Вода на површини, потребно је раскопавање у улици Победе код броја 12. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Вртиште.

ПОПРАВКА КВАРА У ПРВОМАЈСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Првомајској улици код броја 21. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Првомајској улици.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У КУРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Курској улици код броја 20. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Курској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у насељу Паси Пољана – Антонија Вивалдија бб – 1300 каплара бб и I прилаз – Учитеља Спиридона бб, Димитрија Драговића 25, Ћурлинска 41. Због поправке прикључних веза, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Мраморски Поток, у насељу Доњи Комрен – Младости 34, у насељу Ратко Јовић – Ратко Јовић 21, Боже Дреничког 18, Ложионичка 9, Нова железничка колонија 13/2, у насељу Доња Врежина – Блок 4А, Ђорђа Андрејевића Куна 31, Пантелејска 13, др Петра Петровића 7, Данијела Обрадовића 16, Булевар Николе Тесле 61 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.