КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ЧАЛИЈЕ

У току су радови на превезивању новоизграђене на постојећу водоводну мрежу у улици Висибаба. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улицама: Висибаба, Лала, Невена и Ружа.

ПОПРАВКА КВАРА НА ЛЕДЕНОЈ СТЕНИ

Вода на површини, потребан је ручни ископ у Великојастребачкој улици код броја 7. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у наведеној улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на асфалту, нужно је раскопавање у улици Бранислава Мишића Каменка код броја 11. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЉУДЕВИТА ГАЈА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Људевита Гаја код броја 22. Због поправке водоводне мрежее, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у тој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Вељка Влаховића код броја 5. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу села Медошевац, од улице Вељка Влаховића до улице Саве Ковачевића.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДОЊИ КОМРЕН

Вода на површини, потребан је ископ у Ђачкој улици код броја 39. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Ђачкој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у насељу Паси Пољана – Антонија Вивалдија бб – Јурија Гагарина 53 – Геце Кона – Жетелачка 14 – Учитеља Спиридона – 1300 каплара I прилаз, у Новом Селу – Војвођанска бб – Јасеновачка 4, у селу Кнежица – Војводе Мишића бб – Шантићева 2. Због поправке прикључних веза, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици селу Доња Топоница – Четрвта, на Чамурлијском путу село Горња Топоница – Стевана Синђелића бб, у селу Вртиште – Победе 12, Триглавска 24, Здравке Вучковић 49Д, Црвена звезда 5, у селу Чокот – 29. Новембар 21, у селу мезграја – Маршала Тита 6, у селу Доње Међурово – Шумадијска 18, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.