КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА ТОПОНИЧКОМ ПУТУ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Стевана Синђелића бб код винограда. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици и селима Чамурлија, Трупале, Вртиште, Мезграја и Горња Топоница.

РАДОВИ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода на улици, потребни су ископи у улици Учитеља Спиридона бб испод цркве и код броја 16. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Учитеља Спиридона али је могућ прекид и у делу насеља Паси Пољана.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на улици, нужан је ископ у улици Милета Ђурђановића код броја 99. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Милета Ђурђановића.

ПОПРАВКА КВАРОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на улици, потребна су раскопавања у улицама Хајдук Вељка код бројева 127 и 186 и Светог Илије код броја 57. Због поправки кварова на водоводној мрежи и прикључним везама, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Кнез Селу.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода избија на површину, потребан је ископ у улици Девет Југовића код броја 18. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Девет Југовића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у Новом Селу – Јастребачких партизана 20А и Војвођанска бб – Јасеновачка 4, у селу Кнежица – Војводе Мишића бб – Шантићева 2, у селу Чокот – 29. Новембра 21, на Мраморском Брду – Батушиначка 6 и 14, улици Старине Новака 4, Југ Богдановој 29 (стамбена зграда), Жарка Ђурића 17. Због поправке прикључних веза, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Здравке Вучковић бб, у селу Поповац – Милета Ђурђановића 29, на Бањској рампи – Вука Караџића 1, у насељу Девети Мај – Бранислава Мишића Каменка 6, у селу Доње Међурово – Шумадијска 18, Рудничка 22, У Кнез Селу – Градачка бб, Горичка 53 и 69, Чарнојевићева 6-8 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.