КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ У НАСЕЉУ ПАЛИЛУЛА

У току су радови на оспособљавању деоничног вентила на углу улица Божидарчеве и Синдикални станови. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Синдикалних станова, делу улице Васе Чарапића као и делу Божидарчеве улице.

НАСТАВАК РАДОВА У УЛИЦИ БАБИЧКОГ ОДРЕДА

Настављају се радови од претходног дана у улици бабичког одреда код броја 6. Због интервенције на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Бабичког одреда али је могућ прекид и у улици Станоја Главаша.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ БУБАЊ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Бубањска долина код броја 30. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у наведеној улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У СТЕРИЈИНОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, нужан је ископ у Стеријиној улици бб код Велефарма. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Стеријиној улици.

Exif_JPEG_420

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у викенд насељу код „Печурке“ и у улици Цара Лазара код броја 1. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Суповац.

РАДОВИ У НАСЕЉУ ДОЛАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у Железничкој улици код броја 62. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Долац. Током дана обавиће се и поправке на првим вентилима на више локација у насељу Долац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у улици Старине Новака 4, Југ Богдановој 29 (стамбена зграда), Жарка Ђурића 17. Због поправке прикључних веза, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Бубањског одреда 16 и 83ц, Селичевица 25, Његошева 11/а, Првомајска 21, у насељу Брзи Брод – Римска VI 7, Кованлучка 84а, Мајаковског 45 и 49, Јосипа Славенског 27, Војводе Танкосића 9/а, Раваничка 6-8, на Чамурлијском путу – Милорада Арсенијевића 136, Горичка 53 и 69, Албанске голготе 3б, Чарнојевићева 6-8 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.