КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ВИНИК

Вода на површини, потребан је ископ у улици Петра Божовића код фазанерије. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Виник.

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода на улици, нужан је ископ на углу улица Милана Андоновића и Темске. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у наведеним улицама.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Током дана обављаће се радови на раскопавању и замени прикључне везе у Вукмановској улици код броја 17/а. Због радова на прикључној вези, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Габровац.

КВАР НА ВЕЗИ У СЕЛУ ГОРЊА ТОПОНИЦА

Вода на асфалту, потребно је раскопавање у улици Царице Милице бб. Због радова на прикључној вези, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Горња Топоница.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

У току дана обављаће се радови на више локација у селу Љуберађа. Због радова на водоводној мрежи и прикључним везама, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Љуберађа.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Током дана обављаће се радови на поправци квара на прикључној вези код скретања за Батушинац. Због радова на прикључној вези, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору Мраморског Брда.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у насељу Пантелеј – Мавровска 2, Ђорђа Андрејевића Куна 3, 9, 15, 21, 68 и 71, Борска 8. Због поправке прикључних веза, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Вождовој 51, у Нишкој Бањи – Цара Константина 23 – Синђелићева 50, у селу Долац – Нишавска 31 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.